Boostade odds

Posted on Categories Uncategorized

Fotbolls VM närmar sig och många människor väljer då att lägga odds på sitt land för att förhöja spänningen lite. Det finns många bettingsidor på nätet idag som erbjuder så kallade boostade odds, som egentligen är vanliga odds, fast högre.

Spelbolagen går i regel inte i vinst med denna typ av oddsbonus. Däremot kan det göra så att spelare väljer att fortsätta spela på vanliga matcher med vanliga odds i efterhand.

Ett boostat odds med flera marknader i samma spel är också vanligt, ett exempel kan vara att ett lag vinner själva matchen, men att någon specifik spelare också gör mål. Denna typ av odds ger i regel väldigt bra utbetalning om man lyckas pricka in det.

Jämför och se vilka bettingsidor som erbjuder dom allra bästa boostade oddsen, en bra strategi kan vara att läsa på om spelarna och historiska matcher för att själv bilda en uppfattning om huruvida den aktuella matchen kan tänkas sluta. Lycka till med dina boostade odds!